Mennyire segít a német nyelv gyakorlásában?
Most akarok német majd német nyelvből emelt szintű érettségit tenni, mert tavaly előrehozottan megcsináltam a középszintűt.
Arra lennék kíváncsi, ha mondjuk német rádiókat, a régebbi érettségik hanganyagait hallgatom + olvasom hozzá a szöveget, több német nyelvű szöveget/internet oldalt olvasok az segít, hogy mondjuk jobban megértsem.?
Érek el vele valamit? Ha igen, akkor milyen rendszerességgel lenne érdemes?
Előre is köszönöm a válaszokat.
értem, köszii.:)
és vki nem tudna vmi olyan netes oldalt ahol rádiót tudok hallgatani mondjuk, mert kerestem oldalt, találtam is.. de nem indította el..:S
Német rádiók:
Mindkét helyen le lehet tölteni is a műsorokat, vannak rovatok, ahonnan ismeretterjesztő előadásokat, beszélgetéseket lehet letölteni. Ezek érdekesek is és a beszédértést fejlesztik, valamint nyelvileg magas színvonalúak.
Ha nem megy a lejátszás, akkor tölts le régi műsorokat és játszd le az mp3-t.
Másrészt ne a windowsos formátumú lejátszást válaszd, hanem a flasht, az általában megbízhatóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!