Véleményetek szerint melyik nyelvből a legreálisabb 5-6 hónap alatt a középfokú tudás megszerzése?
Felvételihez kellene; angolból emeltezek, így abból nyelvvizsgáért nem kapok pontot.
Ilyen alapokkal rendelkezem most: Angolból valahol közép és felsőfok közötti tudással rendelkezek, német nagyon nem az én világom (mondjuk alapfok menne), az eszperantón és a spanyolon gondolkoztam. Az indonéz nyelvet tartják még könnyűnek, amit autodidakta módon tanultam is, de azt nem számítják be itthon.
Annyit hozzátennék még, hogy nem igazán szeretnék, és nem is igazán tudnék még egy különtanárhoz járni, esetleg tankönyvekre lenne még pénzem.
Illetve a nyelvvizsga "értéke" nem érdekel, a lovári nyelv is megfelelne a célra (a +28 pontra).
Szeretném ha leírnátok a véleményeteket, vagy ha van, akkor a tapasztalataitokat. Persze tudom, hogy a dolog javarésze rajtam és a lelkiismeretességemen múlik...
Előre is köszi!
ma 20:03
Jó a nyelvérzéked, jobban tanulsz nyelvet, mint más. Ebből téves azt a következtetést levonni, hogy a japán nyelv könnyű. Japánul az átlagember 2000 óra alatt éri el a középfokú szintet, angolból 500 óra alatt. Ez a tény. Azt állítani, hogy a japán könnyebb az angolnál, vagy ugyanolyan könnyű, hazugság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!