Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik nyelvvizsga a legkonnye...

Melyik nyelvvizsga a legkonnyebb? Nagyon kellene egy b2 viszont nem tudom, h hol lenne a legkonnyebb, valaki segit?

Figyelt kérdés
B2 nyelvvizsga kellene, hol lenne a legkonnyebb

márc. 17. 18:55
 1/7 anonim válasza:
0%
Német vagy angol?? Ha német, én a Geothe Istitut nyelvvizsgát ajánlom! Erős, de megoldható! Én 6.-ban (12 évesen) (elsős korom óta heti öt, 6.ban heti 6 órában tanultam németet) tettem le az A1es vizsgát, 7.ben az A2est és meg volt!Én csak ajánlani tudom!!!
márc. 17. 18:59
 2/7 anonim ***** válasza:
82%
ECL könnyű, egynyelvű, nincs fordítás, nincs nyelvtani teszt.
márc. 17. 19:04
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Dexam. Választhatsz, hogy reálos vagy humános feladatsort kérsz-e!

[link]

márc. 17. 19:16
 4/7 anonim ***** válasza:
37%
Társalkodó.
márc. 17. 19:22
 5/7 anonim ***** válasza:
84%
Euroexam szerintem vállalható, gyakorlókönyvvel és magántanárral pár honap alatt fel lehet készülni rá, ha van egy erős alapszinted (b1 körüli) .
márc. 17. 21:59
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Az euroexam a legellenszenvesebben nyomulos, pénzéhes.
márc. 18. 06:03
 7/7 anonim ***** válasza:
#6: nekem bevált. Mindenkinek meg kell találnia a számára szimpatikusabb nyelvvizsgaközpontot.
márc. 18. 11:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!