13747271. ilyen kerdes. Tanulni kell, aztan nem lesz nehez egyik sem.
Mindenki azt fogja irni, amelyiken o volt.
2024. febr. 2. 23:53
3/11 anonim válasza:
Valóban unalmas, hogy naponta felteszik ezt a kérdést.
Ha nem tudsz megfelelően angolul az összes nezéz, ha tudsz akkor egyik sem.
2024. febr. 3. 01:31
4/11 anonim válasza:
A legkönnyebb nyelvvizsga az az euroexam.
2024. febr. 3. 06:05
5/11 anonim válasza:
DExam
2024. febr. 3. 10:43
6/11 anonim válasza:
Annyi a különbség köztük, hogy másfélék a feladatok, és ebből azért adódik némi könnyebbség: ha olyan feladattípus, amivel még sosem találkoztál, vagy csak elég rövid ideje ismerted meg, abban nyilván kevesebb még a rutinod, így nehezebb, mint egy olyan, amilyennel tele voltak a tankönyvek, amikből tanultál.
A DExamot az emelt szintű érettségiből fejlesztették ki, úgyhogy ha a közoktatásban (általános és/vagy középiskolában) tanultál angolul, akkor annak a feladatai lesznek leginkább ismerősek:
Elég sokféle nyelvvizsgát nézegettem, amikor készültem jelentkezni valamelyikre. Őszintén szerintem a Dexam legalább fél szinttel alacsonyabb tudást vár el, mint a nemzetközileg elfogadottak, mint pl. a Cambridge. (Végül ezért mentem Dexamra, ugyanis csak a papírra volt szükségem, minél olcsóbban és minél kisebb kínlódással. Bőven meglett elsőre.)
2024. febr. 3. 14:57
9/11 Thunderfairy válasza:
Új kérdés:
Értetek máshóz is a lepontozáson kivűl???
2024. febr. 3. 15:41
10/11 anonim válasza:
dexam, origó, nem valódi nyelvvizsgák, de az egyetemi felvételihez megkapod a pontot. mondjuk magyarul ahhoz is kell tudni, mert magyar a kérdés is meg helyenként a válasz is. de a jövő értelmiségeinek ennyi még talán pont megy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!