Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy lehet forditani magyarra...

Hogy lehet forditani magyarra ezt a dalszoveget?

Figyelt kérdés

Isn't it hard to make up your mind? When you're losing

And your fuse is fireside?

Dal: Arctic Monkeys - Fireside

jan. 19. 16:38
 1/8 anonim válasza:
24%
Gogglefordító?
jan. 19. 16:56
 2/8 A kérdező kommentje:
A google fordito eleg pontatlan, azert nem azt hasznaltam
jan. 19. 17:06
 3/8 anonim ***** válasza:
41%

A gyk bezzeg! :DDD

A legjobb helyre jöttél... ja, nem.

jan. 19. 17:32
 4/8 anonim válasza:
0%

Szerintem:

Nem nehéz eldöntened?

Amikor vesztesz.

És a biztosítékod tűzvédelmi?

jan. 20. 10:59
 5/8 anonim ***** válasza:
73%

If you’re losing and the fuse is fireside - Ha vesztésre állsz, és a biztosíték lángol", az azt jelenti, hogy nincs mód arra, hogy elhárítsd a veszteséget, hogy megpróbáld megállítani a dolgokat. Vagy inkább az áramkör megszakítása azt jelentené, hogy belelépsz a tűzbe. Megkockáztatni, hogy megégjünk. (-- ebben a bizonytalan kapcsolatban a dalszöveg azt sugallja: ":"Has it gone for good or is it coming back around?" "And I thought I was yours forever or maybe I was mistaken." "Isn't it hard to make up your mind? When you're losing and your fuse is fireside.")

már végleg, vagy visszajön?". "És én azt hittem, hogy örökre a tiéd vagyok, vagy talán tévedtem". "Hát nem nehéz dönteni? Amikor vesztésre állsz, és a biztosítékod lángol.").

jan. 20. 12:55
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

#4, kimasoltad a Google translate hulyeseget.

Hogy lenne “fireside” tuzvedelmi??? Rohej.

jan. 20. 12:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg a guglifordítót, a chatgpt-t, a deeple-t (vagy hogy is hívjákot), meg még néhány ilyesmit, aztán átlagold, amiket mondanak.
jan. 20. 20:45
 8/8 anonim válasza:

Nem nehéz eldönteni?

Amikor vesztesz

És a türelmed a végéhez közelít

jan. 21. 18:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!