Ha egyszerűen nem hallom ki ebből az angol mondatból a szavakat, akkor lehetséges, hogy buta vagyok vagy akár autista?
https://www.youtube.com/watch?v=AVOO7xMFIyE
Első mondat: "Who takes credit for this, Mr President?"
Milliószor végighallgattam, lassítva is, de egyszerűen nem vagyok képes meghallani és "megfogni" a szavakat a beszédben. Még a 78 éves - igaz anyanyelvű, de már szellemileg gyengébb - Biden is értette a kérdést.
Arra is gondoltam, hogy autista vagyok, mert amúgy keveset beszélek magyarul is, gyakran átmegy a fülemen amit hozzám beszélnek vagy képtelen vagyok megérteni/visszamondani.
Vagy lehet annyira buta/alacsony IQ-jú vagyok, hogy képtelen vagyok felfogni a hallottakat.
Ha hadarna a nő, akkor Biden se értette volna.
Ti őszintén, értitek?
Aspergeres vagyok, a normálisnál gyengébb nyelvi képességekkel. Attól még megtanultam angolul és németül. Hogy mennyire van a két dolognak köze egymáshoz, azt nem tudom.
Az autizmus fő tünetei: kommunikációs nehézségek; szocializációs problémák és repetitivtás, vagyis az ismétlődő cselekvések szeretete.
Azért lehet , mert nem élsz angol környezetben .
Angliában élek, angolokkal vagyok körülvéve. Simán meghallottam és értettem. :)
Mit gondolsz miért feliratozták az újágíró kérdését Biden szövegét meg nem?
Mert másnak is gondot jelent.
Ne parázz ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!