Mi a véleményetek a Duolingo English Text nyelvvizsgáról?
A Duolingo önmagában sokak szerint komolytalan, viszont azt olvastam, hogy több ezer felsőoktatási intézmény elfogadja a nyelvtudás igazolására, többek között olyan vezető egyetemek is, mint amilyen a Harvard vagy a Yale.
Nekem azért tetszik így első blikkre, mert ha jól értelmeztem, nem nagyon lehet sikertelen vizsgát tenni, mert adaptív teszt és a végén kijön egy eredmény, hogy a tudásom alapján milyen szinten állok (mint egy szintfelmérő esetén), nem pedig nekem kell egy adott szintű (pl. B2, C1) vizsgát kiválasztanom.
"viszont azt olvastam, hogy több ezer felsőoktatási intézmény elfogadja a nyelvtudás igazolására, többek között olyan vezető egyetemek is, mint amilyen a Harvard vagy a Yale."
Ja, mi is épp ezt olvassuk itt most tőled...
hát ebből is csak az látszik, hogy a 2020as rettegős-online bohóckodós színvonalcsökkenés nagyon bejön a szellemileg egyre jobban visszafejlődő értelmiségnek XD de nem baj, a lényeg hogy a sulika krva drága legyen, és a bizonyítványra menci logót nyomtassanak XD
elég szánalmas, hogy a "híres" amcsi péznyelők sem adnak már annyit a sznobizmusra, hogy ne gyerekjátékokkal játsszanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!