Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » TOEFL, TORFL és Goethe nyelvvi...

TOEFL, TORFL és Goethe nyelvvizsgához melyik könyveket javasolnátok? Ti miből készülnétek?

Figyelt kérdés
Igen, ez három különböző nyelv, csak nem akartam külön-külön kiírkálni…
jan. 12. 12:51
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs olyan ember, aki megtanult egy TOEFL könyvet, majd elmentette az értékelést valahová, utána kitörölte az agyát, beletöltötte a tanulás előtti állapotot, majd másik jegyzetet tanult végig, és ezt ismételte...

Így aztán bármelyik anyagot csináld végig, és kész. Pontosabban ha több könyvön is végigmész, az csak jobb. CPE könyveket figyeltem egy darabig, azok nem voltak összehasonlíthatóak. Természetesen mindegyikben volt past simple, ha így nézzük. :)

jan. 12. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!