Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogyan kezdjek neki önállóan...

Hogyan kezdjek neki önállóan tanulni az angolt?

Figyelt kérdés

Milyen felépítésekkel, tudtok-e olyan oldalt (ingyenes) vagy könyvet ajánlani, ahol leírja a szabályokat, meg amit tudni érdemes?

21 éves vagyok, fogyatékosságom miatt fel voltam mentve végig. És elszeretném kezdeni tanulni hobbiból az angolt.

tegnap 18:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Én a helyedben keresnék kezdő angol tankönyvet, amit a sulikban használnak:) marketplacen szoktak árulni ilyeneket de rendelni is tudsz és az alapján haladsz. Én így segítettem apukámnak angolozni. Első osztályos angol könyvből kezdett tanulni majd haladtunk tovább
tegnap 18:57
 2/5 anonim ***** válasza:

Ez nemcsak blog, de árulnak is anyagokat angolul, őket meg lehetne kérdezni, hogy mit ajánlanak diszlexiásoknak:

[link]

tegnap 19:11
 3/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok diszlexiás, csak hallássérült.
tegnap 20:02
 4/5 A kérdező kommentje:
Ja, már értem. Nem néztem végig, amit írtál. Sajnálom. És köszönöm az ajánlásokat!
tegnap 20:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Készülj arra, hogy az angol agy és a magyar agy ég és föld. Teljesen más, egyszerűsített logika mentén gondolkodnak és sokszor nehéz lebutítania magát az embernek arra a szintre.

A minap a következőt hallottam anyanyelvi angoloktól: "three days down, three days to go"

Tükörfordításban: 3 nap le, 3 nap menni. Gyönyörű :D

Értelmes fordításban: 3 nap telt el és még hármat megyünk. Magyarul így mondanánk. Azért ebből a magyar mondatból komoly felfogás-átprogramozás kell, hogy a fenti faék egyszerűségű mondat megszülessen.

ma 00:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!