Akkor mentél el, amikor még nem voltál rá kész. Nem mérted fel a tudásod és a vizsgaszint arányát. Nem csináltál próbavizsgákat. Akkor kell elmenni, amikor a próbavizsgák, nem is egy, legalább 70%-ra sikerülnek, az a garancia, hogy élesben is meglesz a 60. Összesen 1 nyelvvizsgáról tudok, ahol csak 50-et kell elérni, 60 szokott lenni. Nem tanárral készültél, a tanárod megóvott volna a pénzkidobástól.
jan. 4. 11:06
4/7 anonim válasza:
"Értem úgy, hogy nem hiányzott volna nagyon-nagyon sok.." Így is meg lehet fogni, meg úgy is, hogy az átmenőhöz szükséges pontok 1/5-ét nem tudtad megszerezni. Az 20%.
Hiába csak "10%" kellett volna, egy 80-90%-os eredménynél ez már nem olyan sok, de egy 40%-osnál igen.
Felkészületlen voltál, vagy még nagyon hiányos a tudásod.
jan. 4. 11:49
5/7 anonim válasza:
Nem vagy még azon a szinten, így ez csak pénzkidobás volt. Egy nyelvvizsga azt bizonyítja, hogy te vagy már azon a szinten és ebből az látszik, hogy te nem.
Az is kérdés, hogy a feladattípusok nem mentek vagy maga a nyelv. Nekem is volt olyan nyelvvizsgám, hogy az egyik fajtán átmentem 80% felett (origo), míg a másikon megbuktam az egyik részen mert nem ment az egyik feladattípus. (cils).
jan. 4. 12:16
6/7 anonim válasza:
Elég rossz, igen. De remélhetőleg tanultál belőle, és legközelebb már jobban felkészülve mész oda. Amúgy sokkal többen buktak már meg nyelvvizsgán, mint hinnéd ;) Nem kell és nem is szabad kétségbeesni tőle. Tanulsz még, aztán a következő alkalommal már rutinos leszel és simán átmész.
jan. 4. 16:53
7/7 anonim válasza:
Csak nem languagecert? Ha igen, menj inkább origo-ra.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!