Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szívesen tanulnál holland...

Szívesen tanulnál holland nyelvet?

Figyelt kérdés
Miért?

dec. 30. 14:58
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
16 szavazat
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, mert nem érdekel, és nincs szükségem rá.

Elköltöztem Magyaroroszágról, de nem Nyugatra, hanem délre, egy Magyarországnál szegényebb országba. A legjobb döntés volt amit életemben hoztam. Ennek az országnak a nyelvét tanulom.

Szóval a holland nem az én nyelvem.

dec. 30. 15:05
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Német alap... Ha az megvan, ha nem is beszélsz hollandul, már részben meg lehet érteni. Ne ábrándozzunk, nem azt mondom, hogy anyanyelvi, de sok szófordulat van, ami erősen hasonló...

Épp erre alapozva nekem nem okozna feltehetően nagy nehézséget egy középfok, hisz a német már megvolt.

dec. 30. 15:18
 3/9 A kérdező kommentje:
1. Melyik országba költöztél, és milyen nyelvet tanultál meg?
dec. 30. 15:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert nem tetszik, nem vonz Hollandia és Nyugat-Európa se, csakis Olaszország per sempre.
dec. 30. 16:07
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én igen, már el is kezdtem, de csak hobbiból, csak amikor kedvem és időm van. Német felsőfok (meg angol) után nekem sem egy agysebészet, meg nem is a C1 a célom, csak majd idővel egy társalgási szint elérése.

Azért, mert egyrészt szeretnék majd kimenni Hollandiába erasmussal és/vagy mesterszakra (de az erasmus valószínűbb), illetve nekem nagyon szimpatikus ország, 2x voltam ott, szívesen visszatérnék még többször is.

dec. 30. 16:53
 6/9 anonim ***** válasza:
52%
ja hoor
dec. 30. 16:56
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem, mert a hollandok full folyékonyak angolul, még a kisgyerekek is, majdhogynem kétnyelvű ország. Továbbá nem tervezek Hollandiába költözni.
tegnapelőtt 09:45
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen lenne de egyeddül unalmas
tegnapelőtt 20:39
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ja klootzak
tegnap 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!