Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Melyik nyelviskolát válasszam...

Melyik nyelviskolát válasszam angol tanuláshoz?

Figyelt kérdés

Alapvetően egyedül, itthonról, saját ütemben, heti néhány órában szeretnék tanulni, de mégis szeretnék kapni egy vezérfonalat (haladási tervet, konkrét anyagokat) és kontrollt/ellenőrzést/kérdezési lehetőséget kb heti 1 órában.

Azt képzelem, hogy magántanárnál havi 40 ezerből ez kijön. Érdekelne, hogy nyelviskolában havi max 20 ezerből van-e ilyesmire jó lehetőség? Melyik nyelviskola a legalkalmasabb erre?

dec. 29. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Merre keresel iskolát?
dec. 29. 22:52
 2/7 anonim ***** válasza:

Gaál Ottó féle kreativ nyelvtanulast ajanlom. En az ő konyvevel tudtam elmenni angol kozepfokura, es meg soha olyan jol nem ertettem meg a nyelvtani dolgokat 12 ev suli alatt, mint a konyvevel. Igaz 2017ben 70k korul volt a teljes kotet es emeltre vegul nem mentem. Nemetbol is valszeg az o modszerevel fogok felkeszulni, azt 14 evig tanultam, es sokat kopott is mar, de jo lenne.

28/F

tegnapelőtt 01:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Heti 1 órában nincs nyelviskola. Max egyéni óra, de ahhoz meg magántanárt fogadj. Kevesebb az, mint havi 40, egy óra 6-7 ezer.
tegnapelőtt 10:24
 4/7 anonim ***** válasza:
33%
A nyelviskolák csomagokat adnak el, 10 óra kb 90-100 ezer forint/45 perc. Tudok ajánlani nagyon szuper magán tanárt vele jobban járnál.
tegnapelőtt 12:55
 5/7 A kérdező kommentje:

Budapesten szeretnék tanulni vagy online.

Érdekel a szuper magántanár is, köszi.

Behappy nyelviskolának nem pont ilyesmi a koncepciója, hogy vegyíti az egyéni tanulást és a csoportos/magán órákat? Bár az zavart, hogy ott is olyat írták, hogy heti 3x2 óra az ideális, ennyi órát nem tudok most venni hetente.

tegnapelőtt 20:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez egy szcientológus iskola. Annak, hogy a tanár (aki nem is tanár) rohangászik több tanuló között, semmi értelme.
tegnapelőtt 21:20
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha Budapest vagy online akkor Duna Nyelviskola. Nagyon jó áron vannak, pluszban figyelnek rá, hogy mindenkit beszéltessenek, nem várják el, hogy magadtól tudj mindent, ráadásul mindegy, hogy mennyi kérdésed van válaszolnak(pár éve tanultam ott, ez az akkori időre vonatkozik, nem tudom, hogy azóta változott -e valami)
tegnapelőtt 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!