Duolingon hova tűntek a történetek, mint pl a Wo ist der Pass?
Duolingon ma már nem tudtam megcsinálni a Wo ist der Pass c. gyakorló leckét és kénytelen voltam rendes leckét csinálni. Ez eléggé felzaklatott, mert a 600 napos streakemből legalább 300 napomon ezt az egy leckét csináltam meg és már álmomból felkeltve is tudom.
Hogyan találhatnám meg ezt újra, illetve a Ein neues Videospiel nevű történetet (azt "csak" 150-szer csináltam meg kb, de az is hiányzik).
Vielen dank.
Nem vagyok németes, viszont sok éve Duolingon mindenféle más nyelveken, és nem nem biztos, hogy jól értem a kérdésed, ezért kérdezem pontosításért: történetről van szó, meséről?
Vannak mesék, történetek, storyk, amelyek eltűnnek...? Ezt kérdezted? Mondjuk nekem nem tűnt föl, annyira egy történet sem fogott meg, hogy emlékezzek is rá, pedig egyes történeteket több nyelven is megcsináltam.
Nem biztos, hogy erre gondolsz, mert azért egy történetben kb. három feladat van, max. öt, ha én harmadszor csinálnám ugyanazt a történetet, már halálra unnám és nem tudnék olyan sok pontot összegyűjteni, ráadásul ismétlésre kevesebb pontot is ad...
Vagy mást kérdezel, vmi németes specialitást?
Nem rég volt frissítés, ami mindig izgi, hogy jobb vagy rosszabb lett, ahogy mindkettőtre volt már példa, most viszont észre sem vettem semmi változást utána, szóval tán csak adott nyelveken történt változás, nem olyan nyelveken, amelyeket én tanulok.
Amúgy bármi történhet Duolingon is, ahogy minden más alkalmazáson és oldalon is, amely internetre van kötve, és frissít, update-el, ugye, aminek pont ez a lényege, hogy a program/oldal szerzői, üzemeltetői úgy változtatnak bármin bármikor, ahogy és amennyire csak akarnak, én pl. ezért sem fizetek semmilyen alkalmazásnak vagy oldalnak, már ha nem tárgyat vagy szolgáltatást veszek, és azt is jobb szeretem személyesen intézni.
Szóval mit kérdezel pontosan magyarul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!