Hogy tanuljak nyelvet kevés szabadidővel?
Semmilyen
Menj ki külföldre és akkor ragad rád
Ha nem vagy géniusz akkor nem fogod tudni megspórolni az időt és energiát
Nyelvfüggő. De ha nézel róla különböző videókat, esetleg sorozatokat/filmeket azon a nyelven sokat fog segíteni. Doulingot is érdemes megnézni, nem vesz sok időt igénybe! Én például nyelvvizsga előtt centlikre írtam szavakat vagy mondatokat, és különböző helyekre felragasztottam a házban, akárhova mentem mindig ránéztem és napokig, hetekig fent volt. De ez is emberfüggő!
Keresgélj a neten valamit, sok sikert neked!!
Mit jelent pontosan a kevés szabadidő?
Én utazás közben szoktam olvasni, szavakat tanulni ankival, itthon főzés, takarítás közben podcastot hallgatni. Ha veszel egy könyvet vagy az interneten nézed/tanulod a nyelvtant csak van 15 perced. Nem kell órákat tanulni, inkább az a fontos hogy folyamatosan csináld.
Jobban lehetne tanácsot adni, ha tudnánk pontosan mennyi időd van és hogy lehetne kihasználni. (Nyilván ha vezetsz nem tudsz olvasni.)
Igazából a módszer mindig ugyanaz, csak azt kell variálni, hogy az ember hogyan illessze be a napirendjébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!