Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Valaki lefordítaná (angol)?

Lill* kérdése:

Valaki lefordítaná (angol)?

Figyelt kérdés

Recipe for toffer apples


Ingredients

4 or 5 washed apples

220g suger

4 or 5 wooden skewers/forks


Method:

Make the caramel by stifting the sugar through a sieve and melting it in a shallow pan over a moderate heat.Stir all the time to prevent the sugar from sticking or burning.When the liquid is coffe coloured it is ready for the apples to be dipped in one bye one,after each has been pierced with a fork or skewer.Turn the apples round carefully until the whole surface has been covered with the toffe.Then lay the apples on buttered paper to harden.


Köszii !!


2010. nov. 6. 13:11
 1/7 anonim válasza:
0%

A tofferalmák receptje

Hozzávalók

4 vagy 5 almákat mosott

220 g cukor

4 vagy 5 fából készült nyárs/villa

Módszer:

Hagyomány által csinálja a karamellát a cukor egy szitán és olvasztáson keresztül ez egy sekélyes helyben moss egy mérsékelt meleg fölött.egész idő alatt mozog hogy akadályozza meg a cukrot ragadó vagy égő.Amikor a folyadék kávé színes az almáknak kész egy továbbjutásban megmártaniuk egy, mindegyiket egy villával vagy a nyárssal szúrták át. az almák gondosan kerekednekamíg az egész felszínt befedték a toffe.Aztán, fektesd megvajazott papírra az almákat hogy keményedj

2010. nov. 6. 13:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
hogy kemenyedj?! Google felretolmacsolas, megint.
2010. nov. 6. 13:34
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/7 A kérdező kommentje:
most akkor az elsőválaszoló jól fordította??
2010. nov. 6. 14:06
 4/7 anonim válasza:
76%
az első válaszoló beírta a google fordítóba, ami marhasűágokat adott ki. miért szerinted van értelme?
2010. nov. 6. 14:12
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

recept a toffer almákhoz:


Hozzávalók:

4 vagy 5 megmosott alma

220g cukor

4 vagy 5 fa nyárs/ villa


elkészítés:

készítsük el a karamellt: először szitáljuk át a cukrot majd közepes hőfokon olvasszuk meg egy lapos [nem mély] lábosban. folyton kevergessük, nehogy leragadjon vagy leégjen a cukor. amikor a az már kávé színű, akkor lehet az almákat egyenként belemártani. aztán mindegyiket át lehet szúrni egy nyárssal vagy villával. majd óvatosan forgassuk körbe az almát, hogy az egész felületét befedje a 'toffe'. ezután megvajazott papírra [gondlom sütőpapír/ zsírpapír] fektessük le az almákat hogy megkeményedjenek.


_____________

jó volt az első fordítás is, csak kissé értelmezhetetlen. szívesen.


az 1. válaszolónak: ha csak fordítóval tudsz fordítani és nem megy az angol, ne válaszolj ilyen kérdésekre

2010. nov. 6. 14:22
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/7 anonim ***** válasza:
Az a "toffer" meg "toffe" az toffee és karamell. (ld toffifee)
2010. nov. 6. 14:56
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :)!
2010. nov. 6. 15:16

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!