A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
12 szavazat
1/4 anonim válasza:
Mert így messziről nézve szerintem szép, dallamos nyelv, nem is annyira nehéz állítólag, és hasznos is, hiszen sokfelé beszélik a világban. Sok köze van a zenéhez is, irodalomhoz is, úgyhogy biztos nagyon sok új és érdekes dolgot tanulhatnék meg a világról, ha tudnék spanyolul. :)
2/4 anonim válasza:
Igen, mert egy nagyon elterjedt nyel. Plusz nagyon szeretem a spanyol kultúrát is
3/4 anonim válasza:
Igen.
Pár hete kezdtem el spanyolul tanulni az angol és az olasz után, illetve a későbbiekben sok más nyelvet szeretnék elsajátítani.
A spanyol egy igencsak dallamos és szép nyelv (szerintem), plusz a világ egyik legbeszéltebbe, nagyon hasznos az ismerete. Ha ismersz más újlatin nyelveket (mint én az olaszt), akkor még csak nem is annyira bonyolult (bár ez szubjektív). Egy szép és hasznos nyelv, miért is ne tanulná az ember, ha lehetősége van rá?
4/4 anonim válasza:
Nem, mert nem tetszik. Olaszul tudok, inkább franciát tanulnék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!