Hány nyelvet beszéltek?
magyaron kívül, amikből nyelvvizsgám is van:
Angol C1
Német B2
Olasz B2
23 éves vagyok, de ez az állapot már fennáll néhány éve (kivéve az angol, az 2 éve lett C1-re feltolva), azóta legfeljebb az angol szintentartás megy, a többit felejtem. Nem tanulok nyelvet jelenleg.
41 éves vagyok férfi
Német C1 szint B2 Goethe nyelvvizsga ,angol,francia,olasz
Franciàul meg olaszul és valamennyire svájci németül kinnt tanultam meg
Magyar és a görög anyanyelvi szinten megy, angol C1. Nem tanulok most nyelvet.
33N
Magyar: anyanyelv
Francia: C1+
Angol: C1 hivatalosan (mára már inkább B2-C1 között)
Olasz: A2-B1 között
Brazil portugál: A2 körül
Spanyol: A1-A2 között
Tanulgattam németül és görögül is, de azok nem mennek, már azt a keveset is elfelejtettem.
28N
Angol C1+, holland A2-B1 között valahol.
28
Magyar: anyanyelvi
Angol: C1 volt a max, de sajnos nincs lehetőségem aktívan használni, csak szakirodalom olvasás + internet, ezért biztosan kopott. De ebben szívesen elmerülnék, ha lenne alkalmam rá.
Német: B2 volt, de mindig is utáltam, és sosem kellett sehová, szerintem jó, ha alap szint maradt.
Olasz: alap szint, ezt a szabadidőmben, csak önállóan tanulnám, ha lenne szabadidőm... De nagy kedvem lenne hozzá.
Az a baj, hogy Pesten, sem az egyetemen, sem kvalifikált munkakörökben nem kellett az idegen nyelv szinte soha sehová, főleg aktív formában nem:( Ennek ellenére fontosnak tartom az idegen nyelvek tanulását.
40N
18-as:
én is ezen gondolkodtam. Szerintem valaki random végignyomkodja a válaszokon a piros gombot, mert mindenkit (valószínűleg) ugyanaz az ember pontozott le. Vagy lehet ő egy nyelven se tud és azt hiszi nem is lehet megtanulni így mindenki hazudik.
Angol C1
Német C1
Francia C1
Portugál B2
Spanyol B2
Albán B2
Most a spanyolon dolgozok, hogy nyárra meg legyen a C1.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!