Osztályozó vizsga angolból 10 év végén?
Most év végén szeretnék érettségizni és osztályozózni. Innen onnan mindenfélét hallottam, hogy ha elrontom nem lehet újra csinálni, hogy 11-12-ben ez lesz a jegyem év végén amit itt kapok, sokkal nehezebb mint az érettségi stb... Nekem igazából van egy c1-es telces nyelvvizsgám, de mondta a tanárnő hogy attól még nagyon nehéz és hogy ezt nem ajánlja, de ő nem szól bele. Most akkor mi van? A suli honlapján nem nagyon találtam infót, valaki aki már osztályozózott légyszi tud mondani 1-2 dolgot, esetleg csatolni néhány vizsgafeladatsort, mert azt se találtam ?
Köszönöm előre a válaszokat!
Ugyanebben a cipoben voltam, minden stimmel telc c1, 11-12- es osztalyozovizsga.
Feladatsort nem fogsz sehol latni, mert a tanarok allitjak ossze. Igy lutri mi lesz benne az egesz eves anyagbol. Pont ezert nem konnyu, masreszt tethelyzet is, mert valoban ez fogja adni a 11-12-es jegyedet, nem tudod javitani. Ha a tanarod azt mondja, hogy nehez, akkor erre szamits. Felkesziteni sem fognak. Nekem is joval nehezebb feladatok voltak, mint erettsegin, es volt, hogy pislogtam a feladatokon.
"sokkal nehezebb mint az érettségi"
Ez az iskolád helyi tantervétől függ. Ezt az iskola honlapján megtalálod. Elég nehéz olvasmány, de ha ilyeneken töröd a fejed, ez az első, amit át kell nézned hozzá.
"valaki aki már osztályozózott légyszi tud mondani 1-2 dolgot, esetleg csatolni néhány vizsgafeladatsort, mert azt se találtam ?"
Minden iskolában máshogyan vannak az osztályozók, úgyhogy olyannal beszélj, aki a te sulidban csinált ilyet. De ne csak egy emberrel, hanem minél többel, aztán átlagold, amiket mondanak...
Az érettségi vizsgaszabályzatot is olvasd majd el, mielőtt előrehozottra jelentkezel, másképp kellemetlenül érinthet ez-az (a gyk-s kérdésekből is látszik).
"lutri mi lesz benne az egesz eves anyagbol"
Nem is az éves anyagból esetleg, mert simán lehet, hogy iskolaszinten van szabályozva az osztályozó, tehát nem is csak az adott csoport adott évi anyaga alapján készül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!