Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Önerőből hogyan lehet hatékony...

Önerőből hogyan lehet hatékonyan tanulni németül?

Figyelt kérdés

Én az iskolában tanultam utoljára németül, de az kb 7 éve volt. Akkor hármasra érettségiztem. Erre-arra még emlékszem de már sokat felejtettem és most nagyon meg kellene tanulnom..

Ezt önállóan hogyan lehet hatékonyan?

Duolingót letöltöttem azzal tanulok most. Nyilván ez kevés lesz de újrakezdéshez jó.

Nem azt mondom hogy egy ponton túl nem fogok német tanárt keresni de szerintem egy darabig nincsen rá szükség.

Csak gőzöm sincs hogyan tudnék önállóan tanulni.

Munka mellett napi 2-3 órát tudnék rászánni.

nov. 7. 21:32
 1/2 anonim válasza:

Nézz sok filmet, videót, vagy hallgass zenét. Nekem sok kedvenc számon volt, azt viszont nem tudtam, mit jelentenek így neki álltam lefordítani.

A filmeknél azt tanácsolom, hogy kezdetben nézd német szinkronnal, magyar felirattal, ez a hallás értést is remekül fejleszti.

A duolingo jó megoldás, viszont egy tanárral biztos még hatékonyabb lenne majd, mivel ő a szintedhez mérten tud veled haladni.

Sok sikert! :D

nov. 7. 22:07
 2/2 anonim ***** válasza:

Xeropan, DW Learn German app

Nicos weg A1, A2, B1: youtube

DW warum nicht series 1-2, DW wieso nicht, DW Marktplatz

[link]

nov. 7. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!