Duolingora mennyire éri meg előfizetni hatékonyabb tanulás érdekében ?
Angolról tanulom a németet és a legutóbbi változtatás alakalmával felkerült a szint is a nagy egységek mellé. Az utolsó előtti az A2 az utolsó B1 szintű, tehát B1 a Duó szerint.
Egy kicsit tudsz majd pár szót beszélni általánosabb témákról.
Én kb 1 egységet csinálok meg 1 hét alatt, de ha előfizetsz, akkor ugye gyorsabban haladhatsz, mert nem fogy el az életed, viszont kérdés érdemes-e.
Úgy látom a magyarról tanulással az is gond, hogy kevesebb lecke van, 1/2 2/3-a, tehát szerintem csak A1 szint lesz az.
Attól függ, milyen gyorsan fogynak el az életeid. Nekem időm sincs annyi, hogy az életeket elfogyasszam. Van néha, hogy sok elfogy, de van sok más dolgom is, mint duolingózni. Szerintem akkor éri meg a Duolingóra előfizetni, ha fél napokon át folyamatosan használni akarod. De kinek van arra ideje?
Ha esetleg nagyon gyorsan elfogynak az életeid, akkor lehet értelme előfizetni.
Kérdező én a következő taktikát alkalmazom több okból is.
Napi 2-3x állok neki és előbb 5-re feltöltöm, ha nincs annyi, de mivel magától is tölt, ezért erre ritkán van szükség.
Ha egy feladatsor után végén 4-nél kevesebb szív maradt, és még egy feladatsort csinálnék , akkor feltöltöm 4-re gyakorlással, de ha nem, akkor csak 3 szívig, hiszen, úgyis kapok 4 óránként 1-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!