Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Létezik olyan nyelvvizsga,...

Létezik olyan nyelvvizsga, ahol csak azt nézik, hogy mennyire tudok folyékonyan beszélni, és nem kell nyelvtani feladatokkal bíbelődnöm?

Figyelt kérdés
nov. 2. 17:11
 1/5 A kérdező kommentje:

A legjobban a fordítást utálom.

Angol nyelvű videókból tökéletesen meg lehet tanulni a szavakat anélkül, hogy a magyar megfelelőjét tudnám.

Egy rakás olyan szó van, amit meg tudok tanulni angolul, de a magyar jelentését nem ismerem.

Erre muszáj vagyok megnézni, hogy mit jelent magyarul, hát ne már. 😩

Úgy lenne a baró, ha angolul épülne be és nem kötnék össze egy szót a zavaros magyar jelentéssel, ami már eleve egy fordítás.

nov. 2. 17:14
 2/5 A kérdező kommentje:

Nézzetek analfabétának, de nem tudom, hogy ezek a szavak hogy vannak magyarul:

[link]

És igen,

nov. 2. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem szeretnél fordítani, akkor egynyelvű nyelvvizsgát kell választani.

Nem ismerem az összes nyelvvizsgát, én ECL-t csináltam, abban 2 reading és 2 writing feladat volt az írásbeli részében. Külön nyelvtan nem volt, de nyilván a writing részben nézik, hogy jól használod-e.

nov. 2. 17:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Egynyelvűre kell menni, és ennyi. Amúgy ha folyékonyan tudsz beszélni, jó esélyeid vannak mindenképp, nem kell ezt túl aggódni. A writingnél nyilván érdemes azért a nyelvtanra jobban figyelni, de a szóbelin az a lényeg, hogy beszélj. Ha most nyelvtanilag nem is tökéletes amit mondasz, ha nem "őőő"-zöl, meg nem ülsz némán, már van esélyed átmenni, szóval ha tényleg folyékonyan beszélsz, akkor a szóbelin nem aggódnék.
nov. 3. 02:10
 5/5 A kérdező kommentje:

Mindenképp csak egy nyelvűre mennék, ahol full angolul van minden.

A kérdést pl. most azért írtam ki, mert egy magyar feladatot csináltam, és egyszerűen nem tudtam értelmezni, mi a francot akar a feladat.

Egy idegen nyelvű nyelvvizsgába belekeverni a magyar nyelvet óriási hülyeség.

Az angolt nem magyarul, hanem angolul kell tanulni.

nov. 3. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!