Létezik olyan nyelvvizsga, ahol csak azt nézik, hogy mennyire tudok folyékonyan beszélni, és nem kell nyelvtani feladatokkal bíbelődnöm?
A legjobban a fordítást utálom.
Angol nyelvű videókból tökéletesen meg lehet tanulni a szavakat anélkül, hogy a magyar megfelelőjét tudnám.
Egy rakás olyan szó van, amit meg tudok tanulni angolul, de a magyar jelentését nem ismerem.
Erre muszáj vagyok megnézni, hogy mit jelent magyarul, hát ne már. 😩
Úgy lenne a baró, ha angolul épülne be és nem kötnék össze egy szót a zavaros magyar jelentéssel, ami már eleve egy fordítás.
Ha nem szeretnél fordítani, akkor egynyelvű nyelvvizsgát kell választani.
Nem ismerem az összes nyelvvizsgát, én ECL-t csináltam, abban 2 reading és 2 writing feladat volt az írásbeli részében. Külön nyelvtan nem volt, de nyilván a writing részben nézik, hogy jól használod-e.
Mindenképp csak egy nyelvűre mennék, ahol full angolul van minden.
A kérdést pl. most azért írtam ki, mert egy magyar feladatot csináltam, és egyszerűen nem tudtam értelmezni, mi a francot akar a feladat.
Egy idegen nyelvű nyelvvizsgába belekeverni a magyar nyelvet óriási hülyeség.
Az angolt nem magyarul, hanem angolul kell tanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!