Oldalakat, webcímeket keresek amiken tudom gyakorolni feladatok formájában az angolt (reading, use of english -minden ami van- )?
Oldalak, webcímek megadása helyett valamikor letöltött pdf anyagokat tudnék küldeni, ha magánban írsz egy email címet. Lehet, hogy azóta változott a nyelvvizsga, de angolban fejlődni mindegyik jó.
Az ilyen kijelentésre, hogy "tudnék küldeni, ha magánban írsz egy email címet" már többször kaptam magánt, hogy légy szíves, küldjél, de email címet nem írtak melléje. Úgy jelentősen nehezebb. :D
A gugli annyit talál neked, amennyit csak akarsz. Ahhoz képest mi mit tudunk mondani?... És főleg: minek annyi anyag? Jobb, ha kevesebb, de az olyan, amiben megbízol, és ezért módszeresen végig is csinálod. Mert itt van pl. ez is, de és akkor mi van? Ha csak ennyit akarsz megcsinálni, ahhoz is kevés egy élet:
"ez a magyaros hozzáállás"
Mert a németes vagy a franciás milyen lenne?...
"A kérdésre nem válaszolunk"
Adtam neki egy linket, ha nem tűnt volna fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!