Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » A Doulingo hibája az, hogy...

A Doulingo hibája az, hogy olasz és angol nyelv után ez zajlik?

Figyelt kérdés

Ukránul tanulok egy hónapja a Dou-val.

Rettentő nehéz nyelv, az olasz és az angol után valódi horror.

Tudtam ukránul is tudó ismerősömtől, hogy a végződések/igekötők dominálnak ezen a nyelven. A Dou ráadásul végződés nélkül, ömleszve tanít.

Van itthon ukrán szótáram és kinyomtattam magamnak egy szép nagy táblázatot is, ezekről sokkal hatékonabban tanulok.

Az ukránban nem mindegy hogy pl. Skazati, vagy zakzati

okt. 31. 21:33
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Mi zajlik?

Az biztos nem a duo hibája, hogy kinyomtattál valami táblázatot és abból tanulsz. :)

Nem kell a duótól csodát várni. Kiegészítésnek jó lehet bármelyik nyelvhez, de egyiket se lehet csak abból megtanulni.

okt. 31. 21:50
 2/2 Flagstaff ***** válasza:
100%
Mert az olasz meg az angol szépen fel van építve a nemzetközi normák szerint, az ukrán meg valószínűleg nincs. Én most a francia mellett a göröggel küzdök ugyanezzel, franciában egy-egy igeidőt vagy -módot hetekig gyakoroltat, görögben meg átrohan a birtokosokon kb. egy unitban és kész.
nov. 1. 00:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!