Doulingo segítségével mennyire lehet megtanulni szuahéliul?
Ha rendesen végigcsinálod - nem könnyített módozatban meg minél gyorsabban végigmenni a programon, hogy sok pontod legyen meg elsö legyél a ranglistán -, akkor bármelyik nyelvböl alapfokot el lehet vele érni.
Aki meg érti meg a rendszer lényegét, hanem csak képzeletbeli pontokat gyüjt, hogy ö milyen gyorsan megcsinálta, annak semmi esélye - munka és szorgalom nélkül nem lesz semmi eredmény.
De az így elért tudás tényleg csak alap, arra elég, hogy alaphelyzeteket meg tudjon oldani, illetve kellö pluszmunkával tovább tudjon fejlödni.
A 4-es vagyok : szivesen segítettem.
Én tényleg használtan a doulingot, így kezdtem németül tanulni - idöközben máshol továbbfejlesztettem, és most C1 körül vagyok, utána németröl elkezdtem az angolt - itt is utána máshol folytattam és most vagyok B2-nél.
Egyébként még pár tipp, ha érdekel.
Elvileg sokat "segit", ha a kész szövegblokkokat rakod össze szöveggé, de sajnos így a helyesírást nem gyakorlod be, ezért jobb, ha átállítod arra a módra, ahol minden egyes szót neked kell betünként beírni. Eleinte rosszabb eredményed lesz, mert sokszor elírod a szavakat, de végeredményben jobb lesz a tudásod, mert helyesen tanulod meg írni a szavakat.
A másik, ami értelmes dolog, ha elöször megcsinálod a (feltehetöen) angol - szuahéli kurzust, ha rendesen végigértél rajta, akkor utána ajánlott a fordított (szuaheli - angol) kurzust - feltéve, hogy van ilyen, németnél meg angolnál volt - is végigvenni, mert sokkal többet kell a másik nyelvre fordítani, ezért mélyebb tudást ad.
Sok sikert és jó szórakozást a tanuláshoz.
Kedves utolsó!
Nincs fordított kurzusa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!