Ha tanulok egy bármilyen idegen nyelvet, akkor azdott idegen nyelven, amit éppen tanulok azt is megtanítják az adott nyelviskolában, hogy a saját mondanivalómat hogyan tudom megfogalmazni, és elmondani az adott idegen nyelven a saját szavaimmal?
A saját mondanivalódat neked kell megfogalmaznod, ott csak megtanítják, hogy hogyan.
Mellesleg a Google ebben is a barátod.
16 évesen még sose tanultál nyelvet, hogy ilyet bírsz kérdezni?
Ha egy diáknak nincs semmi mondanivalója valamiről, akkor még mindig jobban jár kész mondatokkal, nem?
De alapjában véve szavakat meg kifejezéseket tanítanak, aztán azt kezdesz velük, amit akarsz.
"Ha tanulok egy idegen nyelvet, akkor azt is megtanítják, hogy a saját mondanivalómat hogyan tudom megfogalmazni a saját szavaimmal?"
Így közérthetõbb. Nagyon szivesen.
A válaszom pedig: a magyar fogalmazásodból kiindulva csak a legjobbakat tudom remélni, de igen, megtesznek mindent, ami tõlük telik.
A magolás nem tanulás.
Egyébként hacsak nem valamilyen szuper intenzív nyelvtanfolyamról van szó, a nyelvtanulás oroszlánrésze rád hárul.
"hacsak nem valamilyen szuper intenzív nyelvtanfolyamról van szó, a nyelvtanulás oroszlánrésze rád hárul"
Ha arról van szó, akkor is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!