Angol középfokú vagy felső fokú végzettséggel el lehet helyezkedni? Akár home office?!
Figyelt kérdés
Régen imádtam az angol órákat, a nyelvtan része is jól ment. Viszont a szavakkal vagyok bajban, mivel nehezen jegyzem meg az új szavakat. És a hallás alapján történő értelmezés is nehezen ment.
Bár mostanában elgondolkodtam rajta hogy lehet mégis bele vágok. Lenne így értelme? Esetleg home office munka lehetőségek akadnak azért?
szept. 12. 13:49
11/11 anonim válasza:
Akkor azt javaslom menj fel a profession.hu-ra, állítsd be az általad kiválasztott nyelvet felsőfokra, válaszd ki a home office-t és nézd meg milyen lehetőségek vannak. Ugyanezt megteheted Linkedinen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!