Angol középfokú vagy felső fokú végzettséggel el
lehet helyezkedni? Akár home office?!
Figyelt kérdés
Régen imádtam az angol órákat, a nyelvtan része is jól ment. Viszont a szavakkal vagyok bajban, mivel nehezen jegyzem meg az új szavakat. És a hallás alapján történő értelmezés is nehezen ment.
Bár mostanában elgondolkodtam rajta hogy lehet mégis bele vágok. Lenne így értelme? Esetleg home office munka lehetőségek akadnak azért?
OK, valamennyire megy az angol. De mihez értesz, ami lehetővé tenné számodra a home office munkát?
Ne haragudj, de legalább egy idegen nyelv tudása mára már lényegében elvárás, az hogy te régen szeretted az angol órákat, még semmire nem elég.
szept. 12. 14:01
2/11 A kérdező kommentje:
Jogos.
Kilátástalan vagyok.
szept. 12. 14:08
3/11 anonim válasza:
Dehogy vagy kilátástalan. Tanuld az angolt, meg esetleg szerezz egy szakmát.
Nem sok mindent írtál a végzettségedről, így hogy segítsen bárki is?
szept. 12. 14:15
4/11 A kérdező kommentje:
Érettségim van és vendéglátó végzettségem van.
szept. 12. 14:23
5/11 anonim válasza:
Hát ezzel home office-t nem tudok elképzelni. Senki nem fog azért fizetni neked, mert otthon ülsz és tudsz angolul. Az otthoni munkákhoz kell valamilyen speckó szakma vagy szakértelem, esetleg olyan vállalkozást csinálni, amit otthonról is lehet végezni - pl. könyvelő. De ha van idegennyelv ismeret meg vendéglátós szakma, akkor miért nem próbálsz ebben elhelyezkedni?
szept. 12. 16:16
6/11 anonim válasza:
Nekem középszintű angolom és 2 másik nyelvből felsőfokúm van. Még így is alig találok munkát, mivel sok esetben a nyelv csak egy eszköz és máshoz is érteni kell. Pl. nem vesznek fel olasz nyelvvel könyvelőnek, mert nincs könyvelő végzettségem. Csak középszintű angollal nem fogsz kitűnni sehol. Én us azt kérdezem, mint az előző, hogy miért nem próbálsz meg a vendéglátásban elhelyezkedni.
szept. 12. 17:52
7/11 anonim válasza:
Esetleg bizonyos idő után az ügyfélszolgálatoknál van ilyen lehetőség.
szept. 13. 08:25
8/11 A kérdező kommentje:
5# és 6#
kisgyermekeim vannak, így már vendéglátásban nem szeretnék dolgozni. Valami szakmát szeretnék csinálni de nem tudom hogy mit.
7# köszönöm
szept. 13. 11:48
9/11 anonim válasza:
6. vagyok. Én dolgoztam IT helpdesk területen. (Service desk agent/analyst.) Igaz oda felsőfokút kérnek és nem árt ha van egy kis informatikai tudásod. Az esetleg nem érdekel? Az arról szól, hogy ha egy cég dolgozóinak problémája akad a számítógéppel akkor téged keresnek meg és vagy megoldod vagy továbbküldöd a problémát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!