Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Pons orosz nyelvtan könyvet...

Pons orosz nyelvtan könyvet keresnék(?)

Figyelt kérdés
Mindenfelé keresem már vagy egy éve, de sehol nem kapható. Ha valaki tud valami forrást vagy van egy fölösleges példánya, kérem, segítsen. Köszönöm a segítséget.

#pons orosz nyelvtan
szept. 10. 18:40
 1/6 anonim ***** válasza:
szept. 10. 18:45
 2/6 A kérdező kommentje:

Nem a google használatával van bajom!

A belinkelt keresés többsége tanfoylamokat, online szótárakat hoz - és nem ez érdekel.

EZ AZ, amit keresnék.

[link]

A gond csak az, hogy elvileg létezik a könyv, de már több éve nem kapható, megrendeléssel sem.

szept. 10. 19:15
 3/6 anonim ***** válasza:
Ezen az oldalon mutatjak, hogy hol kaphato: [link]
szept. 10. 19:35
 4/6 A kérdező kommentje:
Csak ha meg akarod rendelni, közlik, hogy most nem kapható - és már több mint egy éve!
szept. 10. 20:00
 5/6 anonim ***** válasza:
Pedig itt azt írják, van készleten: [link]
szept. 10. 22:11
 6/6 A kérdező kommentje:
Tudom, én is beugrottam nekik, aztán amikor meg akarom rendelni, kiderül, hogy "éppen elfogyott", várólistára tudnak tenni - és ezután nme jelentkeznek többé. Legalább 10-15-ször történt meg eddig.
szept. 11. 07:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!