Pons orosz nyelvtan könyvet keresnék(?)
Figyelt kérdés
Mindenfelé keresem már vagy egy éve, de sehol nem kapható. Ha valaki tud valami forrást vagy van egy fölösleges példánya, kérem, segítsen. Köszönöm a segítséget.#pons orosz nyelvtan
szept. 10. 18:40
2/6 A kérdező kommentje:
Nem a google használatával van bajom!
A belinkelt keresés többsége tanfoylamokat, online szótárakat hoz - és nem ez érdekel.
EZ AZ, amit keresnék.
A gond csak az, hogy elvileg létezik a könyv, de már több éve nem kapható, megrendeléssel sem.
szept. 10. 19:15
3/6 anonim válasza:
Ezen az oldalon mutatjak, hogy hol kaphato: [link]
4/6 A kérdező kommentje:
Csak ha meg akarod rendelni, közlik, hogy most nem kapható - és már több mint egy éve!
szept. 10. 20:00
5/6 anonim válasza:
Pedig itt azt írják, van készleten: [link]
6/6 A kérdező kommentje:
Tudom, én is beugrottam nekik, aztán amikor meg akarom rendelni, kiderül, hogy "éppen elfogyott", várólistára tudnak tenni - és ezután nme jelentkeznek többé. Legalább 10-15-ször történt meg eddig.
szept. 11. 07:50
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!