Hogy lehet igényelni nyelvvizsga bizonyítványt?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Idén májusban emelteztem angolból és megkaptam a B2-es nyelvvizsgát hozzá, viszont csak az érettségi bizonyítványban jelenítették meg, külön nyelvvizsga bizonyítványt nem kaptam. Esetleg lenne rá lehetőség igényelni? Köszönöm.szept. 7. 13:35
1/3 anonim válasza:
Nincs rá lehetőség, külön nyelvvizsga-bizonyítványt nem fogsz kapni. Ez csak és kizárólag az egyetemi jelentkezésnél számít nyelvvizsgának.
2/3 anonim válasza:
Hejhó! Most érettségiztél? Én már 9 éve, de nekem ott van az érettségimben, hogy ha az emelt szintű nyelvi érettségi x % felett van, akkor az B2-es nyelvvizsgával egyenértékű. Neked nincs ott?
3/3 anonim válasza:
neki is ott van, ahogy első írta,nem kap külön papírt róla, felvi rendszere úgyis azt számolja majd, amelyikként kell vagy jobban kijön.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!