Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Hogy lehet leghatékonyabban...

Hogy lehet leghatékonyabban megtanulni angolul?

Figyelt kérdés

Szeretnék kimenni külföldre dolgozni, de ahhoz szükséges az angol nyelvtudás ugyebár. A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet a lehető legkönnyebben, leggyorsabban megtanulni angolul hogy már szinte anyanyelvvé válhasson? Tudom már számtalan ilyen kérdés van, de mégis kíváncsi vagyok. (Mit gondoltok, melyikkel a leggyorsabb, ha angol filmeket nézek, vagy videójátékokkal játszom vagy egy angol anyanyelvűvel üzenetezem stb..?) Egyébként az alap megvan, B1 szinten vagyok, ja és tanár nem megoldható

Szívesen meghallgatnám a nyelvtanulási történeteiteket, hogy nagyjából meddig űzted azt a tanulási módszert,napi hány órát/percet szántál rá

aug. 30. 19:07
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Leírom a sajátomat: általános iskola 2. osztályban kezdtem el angolul tanulni, és középiskolában is tanultam, 4 évig (ott már más nyelv mellett). Ezek adtak egy alapot, bár angolból nincs nyelvvizsgám, mivel nem érzem szükségét. Ettől függetlenül tárgyalási szinten beszélem. Ami sokat segített, az a különféle szórakoztató tartalmak (filmek, sorozatok, könyvek) fogyasztása az adott nyelven, viszont alaptudás nélkül ezeknek nincs sok értelme.
aug. 30. 19:21
 2/19 anonim ***** válasza:
19%
Ami a kérdést illeti, hová tűntek az országból a normálisok? Akik nem féltek a tanulás fogalom szellemi munka jellegétől? Ma már mindenki olyan, mint a Kis nagy ember című örökzöld könyvben a hülye indián, aki, mikor megkérdezték, aztán szerinted hogyan megyünk hárman két lovon, hosszabb szünet után azt felelte, fájdalmat érzek a homlokom mögött...
aug. 30. 19:30
 3/19 anonim ***** válasza:
57%
Külföldi csajokkal kell csetelni.
aug. 30. 19:38
 4/19 anonim ***** válasza:
62%
Elköltözöl olyan helyre ahol angolul beszélnek és alja munkát vállalsz 1 évig. Addig megtanuksz annyira, higy válts jobb munkára.
aug. 30. 20:43
 5/19 anonim ***** válasza:

"Tudom már számtalan ilyen kérdés van, de mégis kíváncsi vagyok."

Hát akkor jobban jársz, ha azokat elolvasod, mert itt sokkal kevesebb válasz lesz, mint a korábbi ilyen kérdéseknél összesen.

aug. 30. 20:53
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy lehet leghatékonyabban megtanulni angolul? Szeretnék kimenni külföldre dolgozni..."

Ez nagyon jó módszer, főleg, ha egyedül mész, nem más magyarokkal - vagy egy olyannal, akinek az angol az anyanyelve és akibe állati szerelmes vagy. :)

aug. 30. 20:55
 7/19 anonim ***** válasza:
52%

"alja munkát vállalsz 1 évig. Addig megtanuksz annyira, higy válts jobb munkára"

Azokban a munkakörökban ugyanolyan, ha nem rosszabb angolosok vannak mint Kérdező. Azoktól nem fog tanulni semmit. Kollégám 2 évig élt és dolgozott az usában aztán kb egy pohár vizet nem tud kérni magának angolul.

aug. 30. 21:24
 8/19 anonim ***** válasza:
74%

"Azokban a munkakörökban ugyanolyan, ha nem rosszabb angolosok vannak mint Kérdező."

De nem csak velük találkozhat. 24 órából áll egy nap. Ha meg akarja tanulni a nyelvet, majd bandázik másokkal is.

aug. 30. 21:27
 9/19 anonim ***** válasza:
Őmm saját tapasztalataim alapján ez nem így működik (#1 vagyok). Évekig éltem és dolgoztam Németországban (természetesen "aljamunkát" az építőiparban), mert azt láttam akkor megoldásnak, és nem, attól nem tanultam meg németül, hogy ott éltem, pedig kvázi magamra voltam utalva. Nyilván az alapvető szavakat és egyebeket megismertem, hogy meg tudjam értetni magam, de ettől korántsem állítanám azt, hogy tudok németül.
aug. 30. 22:55
 10/19 anonim ***** válasza:
Duolingo
aug. 31. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!