Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen módszerekkel tudok...

Milyen módszerekkel tudok megtanulni angolul egyedül?

Figyelt kérdés
Miket tudnátok ajánlani? Tanár,tanfolyam nélkül. Ti hogy tanultatok meg?
aug. 28. 12:40
 1/3 anonim válasza:
39%

huhh hát a nyelvtan része elég nagy problémákat okozhat, ahhoz tanár kéne, de a beszédedet fejlesztheted több módon.

vidi/film nézés felirattal később angol szinkronnal ismeretlen szavak kigyűjtése

olvasás

napló írás angolul

podcastok hallgatása

beszélgess magadba, plüssökkel, háziállatoddal tök m1 tegyél úgy mintha videóznál tényleg bármi a lényeg h BESZÉLJ

aug. 28. 13:48
 2/3 anonim válasza:

1es vagyok, olvass híreket de a szótárazást ne csak pusztán csináld. meg van egy szó foglald mondatba, több szót gyűjts az adott témakörben, írj egy pár mondatos szöveget velük, tanult meg és sokkal jobban megmarad mintha csak szárazon szavakat magolnál. és persze használd őket, hogy a passzív memóriádból az aktívba kerüljenek (ez a két fogalom nagyon fontos lesz a tanulás során)

egyébként első olvasásra nagyon ajánlom a pons könyveket, pláne ebben a sorrendben -> 5 perces történetek, 10 perces történetek, krimik

nekem bevállt kevesebb mint egy év alatt A2ről B2-C1re jutottam...

aug. 28. 13:53
 3/3 anonim válasza:
újra 1es, bocsi kicsit összevissza lett, de talán vmit tudtam segíteni. ha bármi kérdésed van nyugodtan írj, tényleg nagyon képben vagyok a témában.
aug. 28. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!