Tudnátok véleményt mondani az SZTE nyelv óráiról?
Eleg zsúfolt lesz a tanévem, de szeretnék nyelvet tanulni. Kinéztem az A1-es franciát, de nem tudom, mennyire lenne sok a többi tanulnivaló mellett. Soha nem tanultam franciául.
Van, aki tanult már ilyen A1 szinten nyelvet? Szívesen fogadom a tapasztalatokat.
20/l
"az SZTE nyelv óráiról"
Az SZTE nyelvnek vannak órái? Milyen nyelv az egyáltalán? És milyen órái vannak? Karórák?
igen kicsi, mindenki, aki beszél idegen nyelveket, tanult A1es szinten. elég nehéz is lenne nem kezdő szinten elkezdeni. értem hogy te egy leendő értelmiségi kis baba vagy, de ha valamit nem tudsz, szabad megguglizni, mielőtt mások előtt kérdezel butaságokat.
kredithez amúgy a beszélt nyelvedet vedd fel egy szinttel lejjebb, mint ahol vagy, és ne tündökölj túlságosan az első órán, akkor könnyen és gyorsan megszerzed a kreditjeidet. de közröhej, hogy ezt is nekünk kell megsúgnunk.
Az értelmes válaszokat köszönöm.
Csak arra lettem volna kíváncsi, hogy mennyire "kemény" egy A1-es szint egy olyan nyelvből az SZTE kurzusaként, amit még sosem tanultam. Hallottam itt olyan tanárról, akinél alig tanultak, meg olyanról is, akinél rengeteget. Nekem az utóbbi nem férne bele.
De mindegy, úgyis ki fogom próbálni milyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!