Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Ajánlanátok ingyenes angol...

Ajánlanátok ingyenes angol oldalakat ami segít tanulni B2-es szinten?

Figyelt kérdés

Összegyűjteném ezeket, sokszor jártam, hogy regisztráltam egy angol tanfolyamos oldalra (ami elvileg ingyenes, de mint kiderült, csak kipróbálhatom) és jött, hogy fizessek. B2-es szinten vagyok, beszédemet is fejleszteném, láttam, hogy vannak már AI-ok akikkel gyakorolhatnék, de mind fizetős volt eddig. De bármit amit ismertek honlapot, ingyenes és nektek jól bevált, azt elfogadom! (duolingo már nekem nem jó, az elején azt használtam)

Köszi.

2024. jún. 25. 10:21
 1/4 Thunderfairy ***** válasza:
Angol nyelvű cikkek olyanról ami érdekel. Filmeket, videókat angolul nézni csak. Vannak ötletek csak gondolkozni is kell.
2024. jún. 26. 10:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Videós előadások, választható témában és hosszúságban. Van angol transscript és általában magyar is.

[link]

Egy kis kreativitással egész sok mindenre használható. Például egy TED transscriptet bedobsz neki és kéred, hogy generáljon belőle kérdéseket.

[link]

Rengeteg szintekre bontott olvasnivaló, hanganyaggal is.

[link]

Mindenféle tesztek

[link]

Egy chrome plugin ami lefordítja és nagyon jó AI minőségben fel is olvassa bármely weboldalon a szöveget, szót.

[link]

Beszéd gyakorlására, ha magunkban beszélgetünk legalább valahova, és látszik ha nagyon nem jó a kiejtés. Nálam gyakran nem érti mit mondok, nekem ez a legkevésbé hasznos a felsoroltak közül.

2024. jún. 26. 10:45
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!!!
2024. jún. 27. 09:42
 4/4 VZ2 válasza:
Szerintem a "Language exchange"-re rákeresve te is taníthatsz olyan angol nyelvűt, aki magyarul tanulna. Eközben te is fejleszted az angolod.
2024. jún. 28. 02:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!