Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Angol segéd mondatok amik...

Angol segéd mondatok amik bármilyen témában felhasználhatók?

Figyelt kérdés

Holnap fogok angolból szóbelizni középszinten. Tudom, manapság mindenki 10/10 angolból de nekem nem igazán megy 😅

Őszintén attól félek, hogy megbukom. Tudnátok mondani olyan segédmondatokat, amik mindegy milyen témát húzok, felhasználhatóak? Nagyon nagy segítség lenne!

2024. jún. 23. 01:09
 1/7 anonim ***** válasza:
76%
Magyarul tudsz mondani olyan "segédmondatot" (wtf), ami minden témában felhasználható?
2024. jún. 23. 02:26
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
2024. jún. 23. 04:55
 3/7 anonim ***** válasza:
41%
2., ezzel aztán baromi sokra mehet, aki azon parázik, hogy középszinten esetleg megbukhat...
2024. jún. 23. 09:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Kérdező, milyen könyvből tanulsz? Szokott lenni a könyvben valami lista hasznos kifejezésekből. Ha a Solutions sorozatot használod, akkor a munkafüzet végében. Azok elég jók lehetnek.
2024. jún. 23. 09:51
 5/7 anonim ***** válasza:
26%
3. Miert, ha kozepszinten tud es szobelizik, akkor a bal oldali mondatokat nyugodtan tudna hasznalni. Mondjuk nem egy nappal a vizsga elott kellene belenezni.
2024. jún. 23. 12:42
 6/7 A kérdező kommentje:
#4 nem sajnos, más van nekem. Pioneer
2024. jún. 23. 15:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Abban is biztos van valahol ilyesmi. Lehet, hogy mindegyik fejezetben külön-külön. Most nincs a kezemben a könyv, de úgy tűnik a tartalomjegyzékből, hogy a grammar és a reading között kell keresni mindegyik fejezetben.
2024. jún. 23. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!