Angolból csak az írásbeli nyelvvizsga letétele sokkal kevesebbet ér,mintha komplex nyelvvizsgát tennék?
Figyelt kérdés
Hallássérült vagyok és nekem az idegen nyelv(ek) szóbeli része szinte egyeltalán nem megy így ha csak írásbeli résznyelvvizsgát tennék az az én esetemben elfogadható?2024. jún. 16. 10:44
1/2 anonim válasza:
Hogy milyen munkahelyen mit várnak el, az változó. Ha szóbeliségre is szükség van az adott pozícióban, akkor hátrányból indul az, aki csak írásban képes használni a nyelvet, vagyis csak írásbeli tudásról tud felmutatni papírt. De ha nem ilyen helyre akarsz majd menni, akkor nem leszel hátrányban.
2/2 anonim válasza:
Szerintem igen, csak az önéletrajzban indokold meg, szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!