Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Milyen nyelveket éri meg...

Milyen nyelveket éri meg tanulni és hol?

Figyelt kérdés

Nagyon érdekel a nyelvtanulás. Sajnos az angolt sok ideig utáltam, viszont most szeretnék felzárkózni és egy nyelvvizsgát letenni.

Viszont más nyelvek is érdekelnek, mint a:

● francia

● spanyol

● kínai

● orosz

● japán

● svéd vagy holland

A német nyelvet nem szeretem a hangzása miatt, viszont fontolóra vettem hogy lehet előnyöm válna belőle.

Valamint a másik kérdés, hogy hol érdemes ezeket tanulni? A költség most nem lényeg, csak hogy normálisan megtanuljam a nyelveket.

2024. jún. 6. 23:08
 1/2 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem lényeges a költség, akkor magán nyelvtanárhoz járj, mondjuk heti kétszer. Az a leghatékonyabb. A nyelv választása pedig attól függjön, hogy kokrétan milyen célra akarod és tudod használni. Nem sok értelme van a nyelvtanulásba rengeteg időt, pénzt és energiát fektetni úgy, hogy a végén alig használod a tudásodat. Már csak azért sem, mert a nem használt nyelvtudás nagyon gyorsan elfelejtődik.
2024. jún. 7. 06:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Van olyan, aki magától is képes megtanulni egy nyelvet. Szóval nem mindenkinek opció az iskola.

Keress a közeledben egy jó iskolát, ahol tanulhatsz.

2024. jún. 7. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!