Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek butaság nem...

Szerintetek butaság nem elmenni az angol érettségire?

Figyelt kérdés
Az angol emeltem 85% lett, de nem igazán akarok elmenni szóbelizni. A beszéd nem megy pedig gyakoroltam, ráadásul olyan iskolába megyek ahol elvileg szigorúak. Nem akarok azért elmenni, hogy meghallgathassam, hogy ez édes kevés volt és elbukjam, mert valószínűleg ez fog történni. Mit gondoltok? Meg kellene próbálni vagy tényleg 0 tudással esélytelen?

jún. 6. 06:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Mi az, hogy szigorúak? Senkinek fogalma sincs, melyik iskolából jönnek azok a tanárok, akik ott vizsgáztatnak emelt szinten, és milyen szigorúak. Az az iskola csak a termet adja.
jún. 7. 07:21
 12/20 anonim ***** válasza:
#2: Még egy is csak nagyon ritkán. Általában nulla.
jún. 7. 07:22
 13/20 anonim ***** válasza:
74%

> "Van középszintű angol érettségim,..."

ÉS B2-es angol nyelvvizsgád is? (Látom, az 'ÉS'-t mindig nagybetűvel kell majd írni, mert különben túl sokan nem veszik észre...) Mert ha a 88%-os közép szóbeli tudásoddal elmész és makogsz ott valamit, azzal elég valószínű, hogy letudod a nyelvvizsgát is. Szóval akkor is megéri megpróbálnod, ha csak végig aláznak ott 3 órát, amíg sorra kerülsz meg amíg felelsz (de biztos, hogy nem fognak).

jún. 7. 07:51
 14/20 A kérdező kommentje:
Nyelvvizsgám nincs. Azért is akarom ezt megcsinálni.
jún. 7. 08:17
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

"végig aláznak ott 3 órát, amíg sorra kerülsz"

Nem szabad órákkal hamarabb odamenni, mert csak fölöslegesen izgul.

De még ha odamegy is: semmiféle alázás nincs, főleg 3 órán keresztül! Miért aláznának valakit órákon át, amikor még sorra sem került?!

Kérdező, lazán meglesz a nyelvvizsgád, ha az írásbelid 85% lett.

Nézz utána, mennyi pénzbe fog kerülni jövőre, ha nem mész el most szóbelizni!

jún. 7. 16:06
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Elmondom neked, hogy az életben még számtalan alkalommal fognak "beszólni" meg "alázni" mások, az érettségi ahhoz képest semmi. Jobban teszed, ha lazán veszed ezeket a dolgokat, és elintézed egy vállrandítással, különben cudar életed lesz. Ez a világ, tetszik vagy sem, nem kedvez a kényeskedő mimózáknak, úgyhogy szedd össze magad!
jún. 7. 23:33
 17/20 A kérdező kommentje:
Fun fact: Nagyon jóindulatúak voltak, megkaptam a 17 pontot, így 80% lett:)) Nem alábecsültem magam, tényleg nem volt valami jó, de örülök, hogy meglett.
jún. 17. 22:09
 18/20 anonim ***** válasza:
Gratula! Látod, milyen jó, hogy mentél:)
jún. 17. 22:23
 19/20 anonim ***** válasza:
Grat :D
jún. 18. 07:38
 20/20 anonim ***** válasza:

"megkaptam a 17 pontot, így 80% lett:)) Nem alábecsültem magam, tényleg nem volt valami jó"

De igen, nagyon is alábecsülted magad, hiszen bukásról beszéltél, ehhez képest meg 56%-ot kaptál.

De akkor meg hogy lehet, hogy megkaptad a nyelvvizsgát? Ahhoz hatvan % kell a szóbelin is, nem?

jún. 18. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!