Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Mit csináljak ha több mint...

Mit csináljak ha több mint egy évnyi olasz nyelvtanulás után már egyszerüen nem bírom magam rávenni a további haladásra?

Figyelt kérdés
Már rosszúl vagyok ha elő kéne szednem es tanúlni, a könyökömön jön ki az egész pedig olyan lelkesen kezdtem neki tavaly még. Az alapokon már úgy ahogy túl vagyok barvez sem mindenben igaz es egy csomó energiát, pénzt beletettem mégis úgy érzem nem tudom tovább csinálni. Pedig meg komolyabb célom is lenne vele és még így is egyre csökken a motiváció.
máj. 28. 14:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A kevésbé direkt módszeren azt értem, hogy félreteszed egy időre a könyveket, és videókat nézel, fórumozol olaszul.
máj. 29. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!