Nyelvzseni vagyok?
Figyelt kérdés
37 éves koromra 6 év tanulás után tanár nélkül csináltam egy középfokú angol szóbeli nyelvvizsgat.máj. 20. 10:49
11/17 anonim válasza:
Így van, 7 jegy volt, 2 írásbeli, 5 szóbeli, összesen 21 pontom volt, kerek hármas.
12/17 anonim válasza:
A nyelvzseni az aki 3 nyelven beszél anyanyelvi szinten.....
14/17 anonim válasza:
Szerintem nem vagy az. Egyik barátom most tette le a holland nyelvvizsgát (angol, német már munkára alkalmas szinten megy neki, dolgozott is kint). A következő a spanyol lesz, már nem 0-ról indul vele, mert kint töltött pár hónapot. Ő amúgy 50 körül van.
Polyglot-oknál amúgy még ez sem sok, rájuk inkább mondanám, hogy nyelvzsenik.
15/17 anonim válasza:
Nézd mára patkányivarsejt lepontozott nullára, miközben azt kérdeztem a #12-től, hogy a valódi anyanyelvével együtt három, vagy azon felül. De hát nem értette, mert az egy idegsejtjével a légzését kellett vezérelni, nem gondolkodni.
17/17 anonim válasza:
Szerintem, nagyon jo hogy nyelveket tanulsz. Nem ertem miert fontos hogy zseni vagy nem. Allas kereseshez a kozepfoku angol olyan minimum fele. De ha megtanulsz 3-4 nyelvet akkor az mar valami. En 56 vagyok franciaul tanulok egyedul meg programozni. Hatar a csillagos eg! :-) Go for it!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!