Rendszertelen munkaidő mellet, hogyan tanuljak meg angolul?
A munkaidőm teljesen rendszertelen, ráadásul vidéki városban élek, ahol nincsen annyi nyelv iskola, nyelvtanár. Általában két hétre előre tudom a munka beosztásomat.
A rendszertelen alatt azt értem, hogy 10-12órát dolgozom, és annak kezdési időpontja változatos.
Most ez a kérdés komoly? Mi köze a rendszertelenségnek az önszorgalomhoz? Veszel egy nyelvkönyvet, veszel hozzá segédanyagokat, és nekikezded átrágni magad. Autodidakta módon is elsajátítható nyelvről beszélünk, by the way a neten rengeteg online kurzus lelhető fel.
Igazából nem siránkozni kell, hanem feltalálni magad! Keress egy nyelvtanárt aki tud hozzád alkalmazkodni, elvégre ezért fizetsz ... nem Ő tesz neked szívességet, heti 2-3 alkalom már jó kezdés lenne.
Kedves első, a Skype dolog jónak tűnik, köszönöm a tippet.
23:57es, Már bocs, de miért ítélkezel? Aki kérdez, az nem = siránkozás.
Egy éve tanulom önszorgalomból az angol nyelvet, de így nagyon lassú a fejlődésem, és szerintem előnyben van az, aki egy kiscsoportos foglalkozáson vehet részt, mert egy kis közösségnek van húzó ereje, kommunikálni kell….stb.
Számomra viszont ez nem járható út a munkám miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!