Mit jelent a DSH 2? (német)
Külföldön szeretném az egyetemet befejezni, és reméltem hogy az osztrák intézetes középfokú nyelvvizsgám elég lesz bizonyítéknak, hogy beszélek németül, de úgy tűnik nekik ez a DSH 2 kell.. Ez egy másfajta vizsga? Nehezbb? Milyen szintnek felel meg? Hol tudom letenni.
Köszönöm előre is
Nem tudom, egyesek miért nem tudnak kötözködés nélkül segíteni...
„DSH” nyelvvizsga („Külföldi Hallgatók
Német Nyelvvizsgája a Felsőoktatási
Tanulmányokhoz”): Ezt a nyelvvizsgát közvetlenül az Ön által kiválasztott német felsőoktatási intézménynél
kell letenni. Több felsőoktatási
intézmény speciális nyelvtanfolyamokat
kínál a „DSH” nyelvvizsga előkészítésére azoknak a pályázóknak, akiknek még nyelvi nehézségeik vannak. Sok német felsőoktatási intézmény a ”DSH” nyelvvizsga DSH II. fokozatát fogadja el.
Köszi a választ utolsó :)
Nekem már nem aktuális a kérdés, sajnos nem tanultam tovább, pedig akkor Berlin volt a cél, végül Bécsben dolgoztam egy évet, aztán hazaköltöztem.
Te hol tanulnál tovább?
Egyébként a kérdés kiírásakor tényleg Malawiban, pontosabban egy Limbe nevű kisvárosban ültem egy inernetkávézóban.
De így visszaolvasva elhiszem, hogy nem túl könnyen hihető kifogás :D (De legalább kreatív :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!