Mi a help desk legáltalánosabb, legelfogadottabb jelentése?
Figyelt kérdés
Ill. ha munkakör jelentésben nézzük: annak megnevezése? (én össz. 3-4-et legalább hallottam, olvastam...)2010. okt. 22. 21:12
1/6 anonim válasza:
A "help desk" kifejezés egy segítségnyújtó pultra utal a szó szoros értelmében. A help desk a telefonos ügyfélszolgálatok azon részlege, amely a technikai kérdéssel kapcsolatban kompetens választ nyújtani. A telefonos ügyfélszolgálat ad felvilágosítást személyre szabottan számlainformáció terén, ugyanakkor Gizikének, akinek harmadik csapkodásra sem megy az ADSL internetkapcsolata, a helpdesk ad tanácsot, mit hova dugjon :-)
2/6 anonim válasza:
Tegnap 23.03, 81%
Nagyszeru valasz!
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nagyon. Igazán nem kukacoskodni vagy értetlenkedni akarok, de nem 4-5 soros definíciót kérdeztem, hanem 1-2 szavas, legáltalánosabb vagy legjobb megnevezést! Tehát: információs pult, vagy telefonos ügyfélszolgálat? Másrészt úgy érzem, nem csak informatikai szolgáltatást jelenthet, hanem tágabbat is. És akkor mi lesz a munkakör megnevezése: telefonos ügyfélszolgálatos - ez így tuti és mindig passzol?
2010. okt. 24. 20:45
4/6 anonim válasza:
Milyen halatlan vagy, Kerdezo! Kaptal egy-ket mondatos valaszt, plusz perfekt bovebb magyarazatot, es akkor meg kukacoskodsz.
5/6 anonim válasza:
Hát FromOz te sem panaszkodhatsz apukám!Te is mindenkinek belesz@rsz a topicjába!
Minek okoskodsz mindig mi?Ki vagy te?
6/6 anonim válasza:
Nem "apukam" Draga, hanem 100%-os Anyuka. A topik mar regen lejart, mi van, most ebredtel fel?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!