Indiaiak/afrikaiak mit csinálnak másként angol nyelvtanulás terén, hogy míg ők akcentussal de perfekt beszélnek addig én perfekt akcentussal, de alig tudok megszólalni?
Erről a videóról jutott eszembe. Rémes az akcentusa (indiaiakhoz hasonlóan) mégis annyira folyékonyan beszélnek angolul.
Vagy ez: [link]
Nekem meg komolyan annyira szép amerikai akcentusom van, hogyha perfekt lenne a szókincsem/kommunikációm/hallás utáni értésem, akkor az is lehet, hogy nem tudnák bevándorló vagyok.
De sajnos utóbbiak hiányoznak és már 30 vagyok. Bármilyen ismeretlen szót ha kiejtek, akkor ugyanúgy ejtem ki ahogy kell, de valahogy a tanulás, a beszéd, hallás utáni értés nem megy.
Az indiaiak/afrikaiak hogy tanulták meg a nyelvet, hogy nem érdekli őket az akcentus és mégis olyan folyékonyan beszélik az angolt? A magyarok akik küzdenek a nyelvtanulással nekik - hozzám hasonlóan - miért nem megy ez a fajta nyelvtanulás?
Vagy az is lehet, hogy a világ túlnyomó része egyszerűen okosabb tőlem és Indiában valójában egy nyomortelepen élnék, ha oda születtem volna?
Ugyan már, hát ez röhej, hogy jön ez a kettő össze?
- komolyan annyira szép amerikai akcentusom van
- önbizalomhiányos ember vagyok
Kérdezô, te csak azt hiszed, hogy perfekt akcentussal beszéled amit tudsz. Hallgasd magad vissza egyszer, meg fogsz lepôdni.
Külföldön senkit nem érdekel az akcentus , ez is többek között egy hülye magyar szokás.
Tökéletes akcentusa csak annak van aki oda született .
Tuti nem tökéletes a tied sem, max magadról hiszed azt .
Plusz ha nem tudsz angolul akkor hogy is lehet az akcentus jó ?
Kicsit kizárja a két dolog egymást .
Kerdezo, Ming irtam, kulfoldon senkit nem erdekli milyen akcentussal beszelsz angolul.
Mint irtam, csakis a magyarok vannak ezzel oda.
"mindenki szidja Orbán-t ... vagy bármely honfitársát"
Milyen bármely honfitársát? Pl. kit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!