Hogyan tudok megtanulni középfokon angolul és németül?
Nem sok információt osztottál meg, például hogy milyen szinten vagy, a nyelvvizsga a cél, vagy csak beszélni szeretnél azon a szinten.
Budapesten ez egy elég jó hely tanulni: [link]
De nyilván lehet otthon is, ez egy nagyon jó oldal angol tanulásra, ha érted olyan 70% ban, amit mond, akkor van rengeteg videója a hatékony nyelvtanulásra:
Általánosban németet tanultam és ennyi. A német megy valamennyire. Angolt később kezdtem, de kb filmek, műsorokból ami rám ragadt, annyi van. Nem sok, egyik se, a németből picit több, de ez se beszélő szinten.
Beszélő szinten szeretnék tudni, hogy értsem, de vizsga is kéne.
#1 es voltam, ami linket küldtem, azt esetleg mennyire érted? Mert igazából abból meg is lehet akár tanulni, ha legalább egy 70% a megértés.
Na most ha nem, akkor valahol el kell kezdeni, a PONS A1-A2 könyve az elég jó szokott lenni arra, hogy az ember eljusson olyan szintre, ahol már lehet ilyen videókból is tanulni:
Németet sajnos nem tudok, az nekem kimaradt teljesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!