Lehet C1es angolom, ha nem értek bizonyos terminológiát?
Figyelt kérdés
2023. okt. 26. 17:40
1/7 anonim válasza:
Addig még van időd. Járj utána és értsd meg, tanuld meg.
2/7 anonim válasza:
Hogyne lehetne.
Vedd a magyar tudásod, attól mert anyanyelvi szinten beszélsz, nem feltétlenül érted a politikai, orvosi, jogi, műszaki szavakat, stb.
3/7 A kérdező kommentje:
Mármint akkor nincs C1es tudásom? Nem értek gazdasági vagy műszaki terminológiát?
2023. okt. 26. 17:45
4/7 anonim válasza:
Csökkentett értelmi képességű vagy?
Lehet C1-ed, anélkül hogy értenél bizonyos tudományspecifikus terminológiát.
5/7 A kérdező kommentje:
Egyszerre küldtük el a válaszokat, nem olvastam a tiéd.
2023. okt. 26. 17:54
6/7 anonim válasza:
Nézd én fordítóit végeztem (igaz nem angollal, de ez nem lényeg), mégis van olyan terminológia, amit nem tudok és utána kellene néznem. Sőt, magyarul is van olyan.
7/7 anonim válasza:
Egyszerű a válasz, hiszen, pl: nézd meg a magyar jogszabályokat, vagy mondjuk egy kvantumfizika könyvet. Lehet még a fogalmakat se fogod érteni, most akkor nem tudsz C2-es szinten se magyarul?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!