Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » Szerintetek érdemes hollandot...

Egyfiú12 kérdése:

Szerintetek érdemes hollandot tanulni?

Figyelt kérdés
Vagy jól beszélnek angolul nem kell megtanulni a nyelvet

2023. aug. 15. 16:15
 1/6 anonim válasza:
63%
Szerintem csak úgy hobbiból megtanulhatod, de ha ott akarsz dolgozni, esetleg odaköltözni, családot alapítani akkor szerintem nem árt. De ha nincs semmi terved akkor szerintem nem muszáj ha tudsz angolul
2023. aug. 15. 16:47
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Csicskamunkára ott elég az angol de ha értelmiségi pozíciót akarsz betölteni akkor megkövetelik a holland nyelvtudást.
2023. aug. 15. 17:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. aug. 15. 17:23
 4/6 anonim válasza:
61%
Nem. Max ha tetszik és van kapacitásod. De ha már nyelvet tanulsz olyat tanulj ami HASZNOS. Ez legyen az első szempont mert a pénztárca és a csekkek nem kérdeznek.
2023. aug. 15. 21:44
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha el akarsz menni a holland húsiparba akkor igen :D
2023. aug. 15. 21:48
 6/6 anonim ***** válasza:
69%

Jól beszélnek angolul nagyon, de a sok komolyabb munkánál elvárás a holland. Az angol inkább csak nemzetközi multiknál, akadémián belül, illetve esetleg a természettudományos és technológiai iparon belül elég. Jelenleg én is ezzel szenvedek, mert az én szakmámnál is elvárás a holland, szóval nagyon bele kell most húznom. Meg aztán a hétköznapi életben is nagyon értékelik, ha beszéled a nyelvet.

Mivel akarsz foglalkozni?

2023. aug. 17. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!