Mennyi a reális óradíj egy 60 perces nyelvóráért?
Az elsö egy idióta, aki azt hiszi, megtanult már egy nyelvet, közben meg legjobb esetben makogni tud, többet nem
A kérdésre: ez tökéletesen reális ár, viszont legalább 60 perc egyben kell, én inkább a 90 perces órákat preferálom (tanulóként)
kérhet ennyit, de kutya nem fog hozzá járni!
azért vegyétek figyelembe, h. relatíve kevesen akarnak spanyolul tanulni, mert miért is akarnának.
spanyolország azdasága nem túl erős, messzebb is van, mint olaszo. és görögo., ha turistáskodni akarsz.
máshol csak a latin-amerikai orszáokban beszélnek spoanyolul, ami rohadt messze van innen, ezek az országok többségében fejlődő országok, borzasztó yzegények, virágzik a drogkartell és az emberkereskedelem.
szval spanyolul tanulni nem egy nagy perspektíva, mert spanyol befejtetőből erefelé kevés van, meg a fetiek miatt nem vonzó desztináció, nem ezekben az országokban fogo megszedni magad, és örülhetsz, ha egyben hazatérsz.
akkor már inkább olasz, mert közelebb van, mert a német után a legztöbb külföldi tulajdonú cég hjazánkban olasz, és mert az észak-olaz metropoliszok relatíve gazdagok, oda el lehet menni dolgozni, élni...
én biztos nem fizetnék ennyi pénzt 60 percért, de ha tanár lennék, nem is kérnék el ennyit.
én németet tanítottam még egyetemistaként, nagyon szerény áron ehhez képest, igaz, az több mint 10 éve volt...
"kérhet ennyit, de kutya nem fog hozzá járni!:
Akkor majd csökkenti sz árat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!