Van esetleg valami ötletetek hogy tudnék még legalább 70 pontot szerezni a felvin? :)
Figyelt kérdés
Jelenleg van már 6 tantárgyból érettségim és azok közül csak az angolból tudok emeltezni ha rákészülök, de az ígyis csak 50 pont. Nyelvvizsgám már van németből, az emelthez meg ugye jár az angol, de azt már nem hiszem, hogy beleszámítja. Ja és szakmám is van már, 30 pont, de ígyis kevés. Egy év alatt hogy lehetséges összeszedni a 440 pontot?
Mellesleg még egy szakmát nem akarok összekaparni, pénz kérdése és több mint 1 év úgy érzem
2023. júl. 15. 11:17
1/20 anonim válasza:
pl. valamiből országos versenyen kiemelkedő eredmény?
2/20 A kérdező kommentje:
nincs sajnos, anno nem láttam értelmét elmenni ilyen versenyekre mint pl az Ászév :) tudom az én hibám, ahogy egy emelt közgázt is megcsinálhattam volna míg volt lehetőségem. Késő bánat
2023. júl. 15. 11:23
3/20 anonim válasza:
Szociális alapon esetleg? újraérettségi? 2. emelt vmiből?
4/20 A kérdező kommentje:
Hát újra nem tudnám megcsinálni, ígyis nagy nehezen szedtem össze, akkor még tanultam is ugye napi szinten. Így már nemtudnám se megtartani se megemelni azt a szintet. A két érettségi túl nehéznek tűnik egy év alatt és nincs más amiből tudnék, csak az angol.
2023. júl. 15. 11:33
5/20 anonim válasza:
Az összes szóba jöhető lehetőségre kifogás a válasz, így azt mondom, hogy számodra nincsen esély további pontok összeszedésére. Kimaxoltad magadat.
6/20 A kérdező kommentje:
csak tisztában vagyok vele mit tudnék elérni, ezért nem csináltam már meg az emelt angolt tavaly 50 ezerért mert a szakmára készültem ami jól sikerült és sok pénzt vesztettem volna vele, de szerintem is csak kifogások
2023. júl. 15. 11:42
7/20 anonim válasza:
Sajnos akkor így necces lesz...
Végig kell gondolnod, hogy a pontszámod emelése ér-e neked többletbefektetést. Ingyen nem fogsz tudni több pontot szerezni.
Van egy kvázi fix alappontod, azon felül a bónuszért keményen befektetni kell, pénzt, időt, energiát.
Te tudod, de nagyon kell tanulni vagy valamit alkotni...
8/20 A kérdező kommentje:
Aham értem, hát majd eldől, jelenleg ez a B-tervem ha nem lenne meg a közgáz az idén
2023. júl. 15. 11:48
9/20 anonim válasza:
Gyúrj rá két tárgyra és érettségizz újra belőle.
10/20 anonim válasza:
Ahogy írták már itt is és a másik kérdésednél is, az érettségin kell minél jobb eredményt elérni (ha újraérettségizel, abból a 2 felvételi tárgyból). A pluszpontokkal nem lehet a végtelenségig kompenzálni. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!