Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Nyelvtanulás » BME nyelvvizsga elején van...

BME nyelvvizsga elején van bemutatkozás?

Figyelt kérdés

Bme német B2 nyelvvizsga elején, az interjú előtt kérik, hogy mondj pár szót magadról? Angolnál Origónál voltam és ott az elején be kellett mutatkozni.

Szóbelin mik a tapsztalatok? Ha végignézem a vizsgakönyvet, akkor nem érhet meglepetés, olyanokat kérdeznek?

2023. júl. 12. 19:41
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a gazdasági nyelvvizsgán voltam ott korrektek voltak a kérdések, nem volt ismeretlen témakör. Bemutatkozást nem emlékszem hogy kértek volna, 1-2 ilyen "udvarias" kérdés volt hogy hogy vagyok, nem-e izgulok nagyon aztán jöttek a konkrét szakmai kérdések.
2023. júl. 12. 22:09
 2/2 anonim ***** válasza:

Én 3 éve voltam német B2- a BME-nél, és nem volt bemutatkozás. Talán annyit kérdeztek "bemelegítésként" hogy hogy vagyok, milyen napom volt, de ezt kb lezavartam 1 mondatban és utána már jött a rendes vizsgarész.

Elég korrektek, ha az általuk kiadott könyv alapján készülsz, nem érhet meglepetés;)

Sok sikert!:)

2023. júl. 12. 23:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!