Nyelvvizsga? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Szia.
Azt hogy hol és mit tanulj, ez így elég tág fogalom! Hogy mennyi idő, az attól is függ, hogy mennyire vagy szorgalmas, hogy milyen típusú nyelvvizsgára készülsz. (A 14. életévedet mindenképpen be kell töltened ahhoz, hogy vizsgázni mehess - államilag elismertre legalábbis.)
Középfokú nyelvvizsgakönyvek pedig vannak bőven... szókincs és témakörök tekintetében hasznos lehet: 888 kérdés és válasz illetve a Kérdések és válaszok angol nyelvből.
Pont ez a gond hogy én auszriában éltem egy évig és ugye egy mukkot nem tudtam németül és ezért nem 6.-ba mentem hanem 5.-be és ezért amikor hazajöttem le kellett vizsgáznom 2 hónap alatt 6.-ból és ugye esélytelen hogy így szuper jegyekkel jövök ki,ötödik sem lett a legjobb,négyeseim voltak akkor de a matekom az nagyon rossz volt,az a vicces hogy most én vagyok az egyik legjobb matekos...
De már letöltöttem 5000 angol szót középfokhoz és már tanulom de szerintem meg tudnám csinálni,azért azt nem mondanám hogy semmit nem tudok matekból,2. óta tanulom ausztriába hiába nem kerülhettem volna a jobbok csoportba mert nem tudtam németül,az angol tanárom ragaszkodott hozzá mert én voltam a legjobb angolból és hát úgy hogy semmit nem tudtam 3 hónap után elég folyékonyan beszéltem németül.Az biztos hogy több az élet tapasztalatom mint a többi elem egy idős gyereknek.Ha leteszem a középfokút akkor megírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!